پیش‌بینی نفت در روز‌های آینده/ قیمت نفت برنت ۱۰۰ دلاری می‌ماند؟ آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت طلا و سکه مبلغ کالابرگ چه زمانی افزایش پیدا خواهد کرد؟ هشدار مهم بانک مرکزی درباره تراکنش‌های بانکی/ این حساب‌های بانکی مسدود می‌شود خریداران موبایل بخوانند/ ریزش شدید قیمت موبایل در راه است؟ آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | تارا و دنا رکورد زدند + لیست کامل آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ / شاهین اتوماتیک پلاس ۳.۱ میلیاردی شد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای تمام وزن‌های سکه پارسیان از ۵۰ سوت تا ۱.۵ گرم آخرین قیمت طلا امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | نرخ دقیق انواع گرم طلا آخرین قیمت دلار امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ / وضعیت بازار ارز آخرین قیمت سکه امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵/ سکه امامی ۲۴۰ میلیون تومان شد؟ جزییات افزایش حقوق کارگران در نیمه دوم ۱۴۰۵ جزییات جدید وام ۶۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی / نحوه ثبت‌نام و شرایط متقاضیان  پیش‌‎بینی چهار بانک بزرگ از قیمت طلا / جهش دیگر در قیمت طلا داریم؟

توضیحات خاندوزی درباره قیمت‌گذاری نرخ خوراک پتروشیمی‌ها در سال ۱۴۰۲

توضیحات خاندوزی درباره قیمت‌گذاری نرخ خوراک پتروشیمی‌ها در سال ۱۴۰۲ وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه هیات دولت درباره قیمت‌گذاری نرخ خوراک پتروشیمی ها در سال 1402 توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۰۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 28
کد خبر: ۱۹۱۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید احسان خاندوزی صبح امروز (چهارشنبه ۷ تیرماه) در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: مسئله قیمت گذاری نرخ خوراک در سال ۱۴۰۲ چند نوبت در هیئت دولت مطرح شده است. یک نوبت، پیشنهاد ۷ هزار تومانی برای سقف قیمت در دوران ریاست آقای میرکاظمی بر سازمان برنامه و بودجه مطرح شد که دولت به جمع‌بندی نرسید.

 

وی افزود: این موضوع مجدداً در ۱۷ اردیبهشت امسال در هیئت دولت مطرح شد. بررسی این پیشنهاد و عوارض و پیامدهای آن به کارگروهی با مسئولیت سازمان برنامه و بودجه، وزارت نفت و وزارت اقتصاد و سایر دستگاه‌ها موکول شد.

 

خاندوزی گفت: نتیجه این کارگروه در اواخر خرداد ماه به هیئت دولت اعلام شد. با توجه به اعلام نتیجه کارگروه در اواخر خرداد، مصوبه نهایی هیئت دولت ۲۹ خرداد توسط آقای مخبر ابلاغ شد. در این فاصله یعنی ۱۹ اردیبهشت ماه روز پس از برگزاری جلسه اول هیئت دولت، آقای بهادری جهرمی به سازمان برنامه گفت که سریع‌تر نتیجه کارگروه را به دولت اعلام کنند.

 

وی افزود: ۳۰ اردیبهشت ماه آقای حسینی‌پور معاون آقای بهادری‌جهرمی در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه این موضوع را اعلام کند. نهایتاً این کارگروه نتیجه بررسی خود را اواخر خرداد ماه اعلام کرد و در ۲۹ خرداد ماه مصوبه نهایی دولت توسط معاون اول ابلاغ شد.

 

وزیر افتصاد تاکید کرد: اصل طرح قیمت‌ها قبل از دوره جدید سازمان برنامه وجود داشته است.

 

خاندوزی ادامه داد: وزیر نفت جلسات متعددی با شرکت‌های پتروشیمی درباره این نرخ داشت تا رضایت آن‌ها را جلب کند. جز در حوزه متانولی‌ها بخشی از پتروشیمی‌های ما در حوزه اوره آمونیاک دچار مشکل سودآوری هستند که دولت برای آنها عدد ۱۰ درصدی را نسبت به سایر پتروشیمی‌ها در نظر گرفته بود. بنابراین؛ طرح مسئله اطلاع انجمن‌های تخصصی این حوزه از چند ماه گذشته وجود داشته است.

 

توضیح وزیر اقتصاد درباره کارمزد تراکنش‌های بانکی

وزیر اقتصاد در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: با توجه به درخواست شرکت‌های دست‌اندرکار و شبکه بانکی کشور که افزایش درآمد ناشی از خدمات داشته باشند، بانک مرکزی یکی از محل‌های افزایش این درآمد را افزایش کارمزد‌های نقل و انتقال پولی تعیین کرد.

 

وی ادامه داد: در مصوبه بانک مرکزی سقفی در نظر گرفته شده که اگر از هر عددی تراکنش بالاتر باشد نباید میزان عوارض از سقف مصوبه بانک مرکزی افزایش پیدا کند.

 

قانون مالیات بر مشاغل و اصناف نسبت به سال قبل تغییر پیدا نکرده است

خاندوزی با اشاره به با مالیات ها بیان کرد: قانون مالیاتی در مورد نحوه اخذ مالیات بر مشاغل و اصناف به نسبت سال قبل تغییر پیدا نکرده است. با توجه به اینکه امسال پیش از شروع به فصل مالیاتی جلساتی خوبی را با اتاق اصناف برگزار کردیم، توافقات سازمان‌مالیاتی در قالب توافق جدید صورت خواهد گرفت و البته همچنان نظر دولت این است که باید با همراهی و همکاری و با لحاظ شرایط اقتصادی و همکاری بین اتاق اصناف و سازمان‌مالیاتی این مالیات عادلانه و مبتنی بر اطلاعات و مدارک دقیق اخذ شود.

 

وی افزود: اعلام کرده ایم هر اعتراضی وجود داشته باشد ادارات این اختیار را دارند که رسیدگی کنند تا اجحافی در حق کسی صورت نگیرد.

 

وزیر اقتصاد با اشاره به تشکیل یک کارگروه مشترک در زمینه رسیدگی به شکایات خاطر نشان کرد: یک کارگروه مشترک بین سازمان مالیاتی و اتاق اصناف و مجلس به حل و فصل اعتراض ها رسیدگی خواهد کرد تا این همکاری خوب تاپایان مهلت قانونی ادامه پیدا کند.

 

مذاکرات خوبی جهت آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران در حال انجام است

سخنگوی اقتصادی دولت در رابطه با آزاد سازی پول های بلوکه شده در سایر کشورها نیز تاکید کرد: تدابیر بسیاری خوب و رو به جلویی توسط بانک‌مرکزی و وزارت خارجه با طرف های خارجی اتخاذ شده و مذاکرات به خوبی پیش رفته است. امیدواریم طی روز های آتی، رئیس بانک مرکزی نتیجه مذاکرات را اعلام کنند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار